neděle 5. prosince 2010

Uzlíky a la Blair

Představujeme Vám jedny z našich čelenek, uzlíků.
Jsou vyrobené z krásného ozdobného provázku, náležitě tlustého a lesklého:)
Podkladem je klasická čelenka - černá se zoubky, pohodlná a pod provázkem neviditelná, složí prostě jako základ, aby vám uzlík neklouzal po hlavě, jak se mu zachce, takže v čelence klidně můžete běžet i na autobus:)



Zatím je nabízíme v šesti barvách - královské modré (moji favoritka, asi:), tmavě červené, tmavě zelené, černé (asi má druhá favoritka, hodí se ke všemu:), světlé a pro nerozhodné máme i dvoubarevnou verzi.. (a pokud by se vám líbila nějaká kombinace, napište!:)

cena 255 kč (+49kč za poštovné..ale pokud bydlíte v Praze nebo v Berouně, je možné osobní předání - zdarma:)

Nabízíme je i na fléru (viz http://www.fler.cz/zbozi?ucat=78862 ) ale pokud si je koupíte přes tento web, budete platit méně..:)

A jak vypadají ve vlasech?



A kde jsme se inspirovaly? :)

U mé oblíbenkyně Blair Waldorf z Gossip Girl:) Tady fotka z epizody, kde má podobnou čelenku (ještě nabízíme jednu uzlíkovou, s velikým uzlem a na gumičku, již brzy se zde objeví!:) jako i mnoho dalších - mašličkových, zdobených..už jsou nafocené, brzy je sem dáme:)

Ještě některá z vás má ráda Blaiřiny čelenky?Jaká je vaše nejoblíbenější?
Hezký den!:)

Jak objednat? Pošlete mail na adresu celenky@hotmail.com a napište, jaká by se vám líbila a my vám obratem zašleme detaily platby:) díky!

10 komentářů:

  1. Blair je taky moje oblíbenkyně...největší :D A proto neexistuje, abych byla den bez čelenky. Zatim jich tu sice moc nemáte, ale co můžu vidět, je to krása! Ste hodně šikovný ;) Možná někdy nějakou objednám :)

    OdpovědětVymazat
  2. jeee, diky moc! mame jich vic, brzo je sem dame:) urcite budou pribyvat:) tak se zas stav! rikaly jsme si, ze bychom sem casem mohly dat i nejake navody nebo tak..
    diky moc za komentar a pochvalu;)

    OdpovědětVymazat
  3. Není zač, je to fakt paráda...vůbec to nechápu, takže by se časem nějaký návody šikly :) Budu sem chodit často, sem hodně zvědavá ;D

    OdpovědětVymazat
  4. :) většina čelenek není celkově až tak těžká, ale pokud na to nemáš materiál (ať už základy nebo celkově látky a stužky, nitě, jehly, korálky, knoflíky a třeba tavnou pistoli) a trpělivost, tak je to celkem náročné :D a taky se nesmíš, jako já, popálit tavnou pistolí a pak taky musíš zabránit bratrovi, aby ti na výsledek šlápnul..ehm... :D

    Rady te tu zas uvidime!;)

    OdpovědětVymazat
  5. Matroš nemám :D Trpělivost..vyrábim z fima, tak nějak bejt trpělivá musim, ale není to moje silná stránka..:D Tavnou pistoli nemám, tak to nehrozí a bráchu bych asi zadupala do země! :D

    Ráda se sem zase vrátim :)

    OdpovědětVymazat
  6. S fimem?jee, pochlub se!:) taky z nej obcas neco delam, mamin mlynek na testoviny je toho svedkem:D ale mam to spis jako terapii, kdyz se potrebuju uklidnit;)

    OdpovědětVymazat
  7. No teďka už vlastně jenom občas, ale donedávna sem vyráběla v jednom kuse. Nemám to ale vyfocený, bylo to většinou pro mě nebo pro kamarády :) Mě to někdy uklidňovalo a někdy ne..podle toho, jestli mi to šlo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Blair je super,ja ju mam velmi rada a tie jej celenky velmi sa jej hodia,PS:aj ja nosim velmi rada celenky:)a tiez sa sem velmi rada vrátim

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj!
    čelenky jsou moc krásný...nebyl by tam nějakej jednoduší návod? stačí co používáte jako konstrukci a tak.díky :)
    tr

    OdpovědětVymazat
  10. Diky moc!!:)
    Jako zaklad pouzivame normalni celenku nez ozdob, proste jen celenkovy zaklad (nevim, jak moc se da u nas sehnat, my to zatim kupovali po vic kusech v zahranici:)... Jeden navod ted pripravujem:) mezitim urcite najdes neco na netu, jen to chce asi hledat anglicky, cesky toho moc neni:)

    OdpovědětVymazat