středa 15. prosince 2010

Třpytivé čelenky

Ahoj!
Jak jsme slíbily, máme tu nové čelenky. O těchto už vlastně víte:)
Tentokrát jsou to trochu pracnější a slavnostnější čelenky...:)
Jsou vyrobené ze spousty lesklých čoček, někde jsou čočky i ve třech vrstvách, spolu je drží vždy barevný malý korálek. Zatím jsme udělaly a nafotily 4 verze:

černostříbrná:

klikněte na fotku pro zvětšení


Stříbrnočernozlatá:
 
klikněte na fotku pro zvětšení
 Modrá se stříbrnou:

  
klikněte na fotku pro zvětšení

  
růžovo-lososová:

klikněte na fotku pro zvětšení

 (Barvy v případě poslední čelenky na fotce úplně nevynikly, njn, zimní sluníčko:)

Čelenky se vždy skládají ze tří koleček (u modré ze dvou) různých velikostí, jak můžete vidět na fotkách. Ta jsou připevněna na čelenku odpovídající barvy (v případě té modré je čelenka širší, než u ostatních)

Cena je jednotná, 509 Kč (+ poštovné a balné 49 Kč..opět, pokud jste z Prahy nebo Berouna, je možné osobní předání zdarma)

Na plese nebo na jakékoliv party krásně doplní účes, nahradí složitější účes, takže už si nemusíte dělat hlavu, co s vlasama:)

Jak se vám líbí? Nosíte na plesy nebo oslavy výraznější čelenky? Jaká by se vám líbila?

5 komentářů:

  1. Líbí se mi černá,losová a..všechny..:D Vy byste se tím mohli živit jsou nádherné..Už se nemůžu dočkat po vánocích ,až si nějakou koupim:) ,ale ted opravdu nevím kterou..Poradíte ,kterou máte nejraději?

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, díky moc, takový komentář vždycky potěší:)
    Jakou máme nejraději?Noo...:)) na denní nošení je super třeba ten malý uzlík na čelence, hodí se ke spoustě věcem..a třeba na večer se mi moc líbí ta černá třpytková.ale je to asi tím, že mně osobně se víc hodí k vlasům.)
    a taky jsme si teď oblíbily i na denní nošení ty mašlové, nejdřív jsem si myslela, že bych se neodvážila je nosit, ale jsou super:)

    moc díky za hezké komentáře!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vykoupit to tady! To je můj sen :D Pokud dostanu k Vánocům nějaký prašulky, určitě objednám ;D Nádhera, ste fakt hrozně šikovný :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvela prace!jestli neco miluju,jsou to celenky...a mam dotaz-nemate vy dve nahodou taky neco spolecnyho s gossip girl?pac tahle stranka by se B. urcite libila...:)xoxo:D Misha

    OdpovědětVymazat
  5. ;) diky, misho!:) jj, gossip girl je inspirace, to je jasny.) jestli mate nekdo nejake napady na celenky nebo byste nejakou rady a nemuzete ji sehnat, napiste.)
    napadu mame spoustu, ale dalsi se vzdycky hodi :)

    OdpovědětVymazat