pondělí 20. prosince 2010

Tyrkys :)

Ahoj!
Jak už jsme psaly, teď před Vánocemi je spousta práce, ale abyste nemusely déle čekat, než nafotíme detaily, máme tu pro vás dvě čelenky:)
Obě jsou tyrkysové, jedna z mých oblíbených barev:)

První čelenka je z krásné vzorované látky. Na několika místech je ozdobena korálky (viz fotka:) a barevnými čočkami. Čelenka je jakoby "vycpaná" (to zní děsně:), je tedy tlustší i do výšky (jo, dneska mi nějak dochází slova:)


Druhá čelenka je ozdobená čtyřmi látkovými růžičkami, světle modrými perličkami a jednou velkou tmavě modrou perličkou. Růžičky jsou vyrobené z opravdu přenádherných látek, celkem jsou to tři barevně odlišně látky, jedna má krásný lesklý efekt a barevně se skvěle doplňují.

Na těchto fotkách bohužel nejsou barvy úplně jako ve skutečnosti, zimní sluníčko focení v tomto ohledu moc nepřálo:) Ale abyste si mohly udělat představu o tom, jaké jsou tyto barvy doopravdy, přikládám fotku šatů, které ta šikovnější z nás;) ze stejné látky navrhla a ušila. Jsou to jen tak narychlo udělané fotky, aby budoucí majitelka viděla, na co se má těšit..ale ta látka a celkově ty šaty jsou tak krásné, že je slečně, pro kterou byly ušity, moc závidím:)



šaty měly i svou čelenku:) z bílých peříček (v horní části fotky)


P.S.: Návrhování na zakázku je hlavní činnost té šikovnější z nás:) (Péti), dělá opravdu moc krásné věci..až konečně dá dohromady své www, dáme sem odkaz:) Takže jestli některá hledáte návrhářku pro své maturitní nebo třeba svatební šaty, dejte vědět;) :)


2 komentáře:

  1. OMFGG! To je až nemožný, jak ste šikovný :D Tyrkysová je moje nejoblíbenější barva, takže se mi to mooooc líbí :) A ty šaty sou taky beautiful..Madam, já padám! :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc krasne holky! jinak tady je stranka pro vaši inspiraci :-) http://getaheadband.onsugar.com/

    OdpovědětVymazat